Ingrediente:
- 6 cotlete de porc
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru macinat
- 1 lingurita oregano
- 4 linguri de ulei vegetal
- 4 oua fierte tari
- 150 g brânză tare
- 3 linguri de maioneza sau iaurt alb gros
Mod de preparare:
Asezati feliile de carne una langa alta si taiati-le pe toate la suprafata din ambele parti in forma de grila.
Puneți-le într-un bol, sare și piper pe ambele părți și stropiți cu oregano.
Se toarnă ulei vegetal și se amestecă cu mâna.
Răziți ouăle fierte tari pe răzătoarea grosieră, puneți-le într-un bol și amestecați cu brânză rasă și maioneză.
Acoperim tava cu hartie de copt , asezam feliile de carne peste ea si stratificam pe fiecare amestec ou-branza.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 30-35 minute.
Totul este gata.
Pofta buna!