Un desert care te va atrage nu numai prin aspectul său colorat, ci și prin gustul său grozav!
Prepararea acestui delicios este foarte simplă și nu necesită timp. Îl ai gata în câteva zeci de minute.
Ingrediente:
5 ouă
200 g zahăr granulat
50 g de unt topit
zeama si coaja unei jumatati de lamaie
400 g brânză de vaci
făină semi-grunjoasă (din ochi)
1 plic de praf de copt
cacao
o lingurita de praf de zmeura
Mod de preparare:
1) Incepem prin a bate ouale cu zaharul. Bateți până se formează o spumă groasă. Apoi adăugați untul, sucul, coaja de lămâie și cașul. Batem din nou, de data aceasta doar pe o setare mai joasa.
2) Adaugati faina cernuta (cat pentru o prajitura). Batem doar usor, la final adaugam praful de copt.
3) Împărțiți amestecul în 3 părți. Adăugați cacao la unul, pudră de zmeură la celălalt. Vom lăsa a treia parte în pace.
4) Acum vom pregăti o farfurie mare, mai înaltă. Treptat începem să aplicăm cele 3 amestecuri pe lingurițe pe tava de copt. La final, amestecați cu un băț.
5) Coaceți la 180 de grade aproximativ 20 de minute. La final, se decorează cu zahăr pudră.