Torturi

Un desert din zmeură proaspată si crema de brânză, care va fi un deliciu pe masa ta. Este ușor de făcut, fără coacere și are un gust fantastic

 

 

Un desert din zmeură proaspată si crema brânză, care va fi un deliciu pe masa ta. Este ușor de făcut, fără coacere și are un gust fantastic

Deserturile sunt o parte integrantă a prânzurilor de duminică sau a adunărilor de familie. Cu toate acestea, dacă ați rămas deja fără idei despre ce să pregătiți, încercați această noutate.

Zilele calde de vară au trecut de mult, așa că este timpul să scoți din congelator rezervele de zmeură pe care le-ai acumulat de-a lungul verii. Asta pentru că este un ingredient ideal pentru deserturile de toamnă, care este perfect pentru fiecare masă. Mai jos ți-am pregătit o rețetă pentru un răsfăț de zmeură, căreia niciun membru al gospodăriei tale sau oaspete în vizită nu i-o va putea rezista. Pregătirea lui este foarte simplă, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu o puteți face.

 

Ingrediente:

  • 250 de grame de zmeură proaspătă sau congelată
  • 80 de grame de zahăr
  • 30 de grame de amidon de porumb
  • 80 de mililitri de suc de portocale (puteți cumpăra gata preparat sau pregătiți manual prin stoarcerea portocalelor).
  •  piscoturi (1 pachet)
  • 150 de grame de crema brânză
  • 50 de grame de zahăr pudră
  • 150 mililitri de smântână
  • 15 grame de cacao pudră

 

Mod de preparare:  

  • Mai întâi, dezghețați-vă zmeura stocată, apoi puneți-le într-un bol și adăugați zahărul și făina de porumb. Amesteca totul bine si apoi pune amestecul rezultat pe foc. Se fierbe apoi, amestecand continuu, pana se ingroasa.
  • Acum  formați blatul  într-un bol de sticlă,  piscoturile inmuiați-le cu jumătate din sucul de portocale și întindeți uniform amestecul de zmeură peste ele. Apoi puneți un alt strat de piscoturi și stropiți-i din nou cu suc de portocale.

  • Într-un castron separat, amestecați brânză ricotta și zahărul pudră, adăugați smântâna și bateți ingredientele până obțineți un amestec pufos.
  • Amestecați pudra de cacao în amestecul rezultat, frământați bine  totul și apoi întindeți-l pe al doilea strat de biscuiți. Aranjați totul frumos și apoi puneți desertul la frigider pentru 1 oră.

  • După ce a trecut o oră, îl puteți servi imediat. Tăiați desertul de zmeură în porții și nu uitați să decorați cu ciocolată rasă.

 Poftă bună!

 

 Sursa