Deserturile sunt o parte integrantă a prânzurilor de duminică sau a adunărilor de familie. Cu toate acestea, dacă ați rămas deja fără idei despre ce să pregătiți, încercați această noutate.
Zilele calde de vară au trecut de mult, așa că este timpul să scoți din congelator rezervele de zmeură pe care le-ai acumulat de-a lungul verii. Asta pentru că este un ingredient ideal pentru deserturile de toamnă, care este perfect pentru fiecare masă. Mai jos ți-am pregătit o rețetă pentru un răsfăț de zmeură, căreia niciun membru al gospodăriei tale sau oaspete în vizită nu i-o va putea rezista. Pregătirea lui este foarte simplă, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu o puteți face.
Ingrediente:
- 250 de grame de zmeură proaspătă sau congelată
- 80 de grame de zahăr
- 30 de grame de amidon de porumb
- 80 de mililitri de suc de portocale (puteți cumpăra gata preparat sau pregătiți manual prin stoarcerea portocalelor).
- piscoturi (1 pachet)
- 150 de grame de crema brânză
- 50 de grame de zahăr pudră
- 150 mililitri de smântână
- 15 grame de cacao pudră
Mod de preparare: