Panificatie

Un răsfăț grozav pentru prieteni și familie: O rețetă excelentă de „Pernite” cu carne

 

 

Un răsfăț grozav pentru prieteni și familie: O rețetă excelentă de „Pernite” cu carne

 

Ingrediente:

  • aluat foietaj

varianta nr. 1

  • 150 g piept de pui
  • 100 g mozzarella
  • 200 g piure de roșii
  • 1 ou
  • 5 g seminte de susan

varianta nr. 2

  • 50 g muștar
  • 100 g castraveți murați
  • 100 g banza cheddar
  • 100 g bacon
  • 1 ou
  • 5 g susan

Mod de preparare:

1) Într-un blender, amestecați carnea crudă tocată, mozzarella rasă și piureul de roșii.

Amestecul de carne în aluat foietaj – inspirație pentru un aperitiv grozav și ușor!

2) Întindeți apoi acest amestec pe jumătate din foietaj și acoperiți cu cealaltă jumătate.

Amestecul de carne în aluat foietaj – inspirație pentru un aperitiv grozav și ușor!

3) Neteziți bine și tăiați buzunarele individuale.

Amestecul de carne în aluat foietaj – inspirație pentru un aperitiv grozav și ușor!

4) A doua opțiune. Ungeti jumatate din foietaj cu mustar. Apoi, adăugați castraveții, brânză și slănină prăjită. Apoi, pliați din nou a doua jumătate și decupați buzunarele individuale.

Amestecul de carne în aluat foietaj – inspirație pentru un aperitiv grozav și ușor!

5) Se aseaza pe o tava de copt, se unge cu ou si se presara cu seminte de susan.

Amestecul de carne în aluat foietaj – inspirație pentru un aperitiv grozav și ușor!

6) Se coace la 180 de grade aproximativ 20 de minute.

Amestecul de carne în aluat foietaj – inspirație pentru un aperitiv grozav și ușor!

Pofta buna!

 

 Sursă