Ingrediente:
- aluat foietaj
varianta nr. 1
- 150 g piept de pui
- 100 g mozzarella
- 200 g piure de roșii
- 1 ou
- 5 g seminte de susan
varianta nr. 2
- 50 g muștar
- 100 g castraveți murați
- 100 g banza cheddar
- 100 g bacon
- 1 ou
- 5 g susan
Mod de preparare:
1) Într-un blender, amestecați carnea crudă tocată, mozzarella rasă și piureul de roșii.
2) Întindeți apoi acest amestec pe jumătate din foietaj și acoperiți cu cealaltă jumătate.
3) Neteziți bine și tăiați buzunarele individuale.
4) A doua opțiune. Ungeti jumatate din foietaj cu mustar. Apoi, adăugați castraveții, brânză și slănină prăjită. Apoi, pliați din nou a doua jumătate și decupați buzunarele individuale.
5) Se aseaza pe o tava de copt, se unge cu ou si se presara cu seminte de susan.
6) Se coace la 180 de grade aproximativ 20 de minute.
Pofta buna!