Aperitive si Gustari

Vitamina B17 este vitamină sau otravă? Interzisa pentru ca indeparteaza cancerul si diabetul?

 

 

 

 

Descopera misterul din spatele Vitaminei B17!

 

Facem cunoscut acest compus creat de către natură – cu ajutorul căruia pot fi ţinute în strună – respectiv pot fi distruse – în mod simplu şi fără efecte secundare celulele tumorale(canceroase) care proliferează în organismul viu – cât mai multor specialişti, oameni pricepuţi.  Vitamina B17 (Laetrile, Amigdalina) este un fel de tratament cancer,poate fi găsită în natură – în concentraţia cea mai mare – în sâmburele de caisă – după extragerea din acesta şi după curăţare ajunge să fie fabricată sub formă de injecţii şi de tablete – pentru a diminua numărul, pentru a distruge celulele canceroase – şi pentru a stopa proliferarea acestora. Vindecarea cancerului cu vitamina B17 ( tratament cancer ) este o substanţă naturală chemioterapeutică ce nu are efecte secundare dăunătoare şi permanente. După ani de cercetări, biochimistul dr. Ernest Krebs a izolat, în 1950, o nouă vitamină pe care a denumit-o B17 – cunoscută şi sub numele de a m i g d a l i n ă (sau laetrile) care este continuta in banalul sambure de caisa(vezi filmulCancerul  invins-Povestea_vitaminei_B17_Documentar ).Se face din ce în ce mai auzită opinia conform căreia cancerul ar fi o boală cauzată de o deficienţă nutriţională. Nu ar fi vorba despre o bacterie, un virus sau o toxină misterioasă, ci pur şi simplu despre absenţa unei substanţe pe care omul modern a eliminat-o din dieta sa: vitamina B17.

In general, seminţele fructelor (mai puţin citricele) conţin această substanţă, care le conferă un gust amărui, specific. Conform studiilor dr. Krebs, consumul zilnic a 7-10 sâmburi de caise previne apariţia cancerului.
Amigdalina este alcătuită din două molecule de glucoză, o moleculă de acid cianhidric (compus anti-neoplastic) şi o moleculă de benzaldehidă (analgezic). Comercial, amigdalina (vitamina B17) se prepară din sâmburii de caise.

Tratamentul, considerat în prezent neconvenţional, constă în injectarea intravenoasă a unor doze de amigdalină timp de două-trei săptămâni, urmat de doze orale, pentru menţinere.
Această metodă nu este acceptată de medicina „ortodoxă”, care reclamă lipsa unor dovezi concrete legate de proprietăţile vitaminei B17 de prevenire şi vindecare a cancerului. Insăşi încadrarea amigdalinei ca vitamină este contestată.
Există dovezi în sprijinul tratamentului cu amigdalină, dar ele nu sunt luate în considerare, din motive financiar-politice: companiile farmaceutice multinaţionale nu sunt interesate de promovarea acestui tratament, ele neavând nici un drept (brevet, patent) asupra vitaminei B17.Tratamentul cancerului cu vitamina B17 este ilegal în SUA – pacienţii suferinzi de cancer care-şi pun speranţe în această metodă trebuind să urmeze tratamentul specific la clinici din alte ţări: Australia, Germania, Belgia, Anglia, Grecia, Israel, Italia, Mexic, Peru, Spania, Elveţia etc. Amigdalina era cunoscută cu mii de ani în urmă, în China şi Egiptul antic, fiind extrasă din migdale amare (de unde vine şi denumirea). Un papirus egiptean, vechi de peste 5000 de ani, menţionează utilizarea „aqua amigdalorum” în tratamentul unor tumori ale pielii. Grecii şi romanii s-au folosit, la rândul lor, de proprietăţile terapeutice ale amigdalinei. De asemenea, numeroase triburi de indieni (Navajo, Karakorum etc) consumă frecvent băuturi preparate din sâmburi de fructe, bogate în amigdalină în rândul acestora neînregistrându-se nici un caz de cancer.

 

Sursa :  Google Sites